meetings

Uw meeting of event bij Corsendonk

Op zoek naar een inspirerende locatie voor uw meeting of event? Corsendonk heeft vestigingen in de Kempen en aan de Kust.

 

Al onze vestigingen zijn gelegen in een rustige en groene omgeving of liggen centraal in de stad. Voor elke groep, zeer groot of zeer klein, heeft Corsendonk wel een mooie vergaderzaal en formule. Ontdek ze hieronder.

Krijg een offerte

Bekijk all locaties in de Kempen

Priorij Corsendonk ligt prachtig gelegen temidden van natuur.  Het domein van 9 hectare rondom de Priorij zorgt dat u uw meeting, event of seminarie in alle rust kan beleven. Alle zalen zijn voorzien van daglicht waarbij de ramen uitzicht bieden over de omliggende tuinen, boomgaarden, velden en bossen.

9 zalen

Tot 250 personen

79 hotelkamers

Historische locatie

Gastronomie

Corsendonk Hooge Heyde ligt prachtig gelegen in een landhuis temidden van de bossen in Kasterlee. Het upscale boutique hotel werd recentelijk helemaal vernieuwd en heeft een mooie tuin met uiterst aangenaam terras.

5 zalen

Tot 126 personen

38 hotelkamers

In de natuur

Gastronomie

Corsendonk Turnova is gelegen in het nieuwe stadsdeel Turnova, in het hartje van Turnhout. Dit gloednieuwe 4-sterren hotel beschikt over één luxueuze meetingroom.

1 meetingroom

Tot 12 personen

97 hotelkamers

In het stadscentrum

Bij openbaar vervoer

Bekijk de locatie aan de kust

Corsendonk Duinse Polders in Blankenberge ligt prachtig gelegen in de duinen. Stand en zee liggen op wandelafstand. Dankzij de mooie grote congreszaal en verschillende vergaderzalen is Duinse Polders perfect voor alle meetings en bedrijfsevents.

13 zalen

Tot 350 personen

149 hotelkamers

In de duinen

Bij openbaar vervoer

WAT ONZE KLANTEN VONDEN VAN HUN MEETING

Krijg een offerte

[wpgmza id=”1″]