26 sep Een lekker weekendje weg in bruisend turnhout

In het hart van de Kempen ligt Turnhout, een gezellig stadje met een rijk verleden dat zich ook ‘de speelkaartenstad’ noemt. Combineer tijdens een weekendje weg in deze kleine maar fijne stad toffe wandelingen en lekkere pauzes met al het lekkers dat Turnhout te bieden heeft!

WEEKEND TIP 1: BIER TROEF ROUTE

Schoppen troef, klaveren troef, harten troef of misschien gewoon BIER TROEF.

Turnhout is de stad van de speelkaarten maar ondertussen ook wel van de bieren. En zeg nu zelf, speelkaarten en bier dat is toch de perfecte combinatie op café. De Biertroefroute is een kroegentocht langs verschillende cafés in Turnhout. In elk café kun je een smakelijk bier proeven en een kaartje leggen.  Inclusief 3 bonnen voor een consumptie en kaartspel in één van de deelnemende cafés.  Lees meer

WEEKEND TIP 2: PROEVERTJESROUTE

Neem een hap van Turnhout tijdens de gloednieuwe Proevertjeswandeling. Gewapend met een plattegrond en een bonnenboekje stippel je zelf je wandelroute uit. Onderweg stop je in tien verschillende handelszaken voor een proevertje van Turnhout. Combineer Turnhoutse Troefkes, kaviaar, Pengebier, toast met Kempische paté en een lekkere koffie tot een smakelijke wandeling.

De bezienswaardigheden op het plannetje zorgen voor een extra beleving tijdens de wandeling. Met de bezoektips kun je er een echte uitstap van maken. Lees meer

WEEKEND TIP 3: Wandel en picknick in het turnhouts vennengebied

Het vennengebied behoort zonder twijfel tot de pareltjes van wandelgebieden in Turnhout. In het vennengebied kom je verschillende picknickplaatsen tegen. Bestel bij Corsendonk Viane een picknickpakket en een wandelkaart en geniet van een heerlijk dagje uit. De picknickplaatsen zijn op de wandelkaart aangeduid. 

Overnachten?

Corsendonk Viane is gelegen in hartje Turnhout.  Met openbaar vervoer op wandelafstand en gratis parking is Viane de perfecte locatie voor uw volgend weekendje weg.

info.viane@corsendonkhotels.com | +32 (0) 14 88 96 00 | Korte Vianenstraat 2, B-2300 Turnhout

Boek nu een kamer in Corsendonk Viane
Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.