Teambuilding

TEAMBUILDINGS BIJ PRIORIJ CORSENDONK

Op het domein van Priorij Corsendonk tref je alles onder één dak; vergaderen, overnachten, ontbijt/lunch & diner en bovendien ook teambuilding! Want op ons domein is teambuilding-organisatie Support Corsendonk gevestigd.

Support Corsendonk ontwikkelt en brengt al 20 jaar professioneel teambuilding-concepten. Met zijn ervaringsgerichte oefeningen worden training- en coachingprogramma’s ondersteund. De aanpak van een programma wordt door u bepaald. Met of zonder reflectie is uw keuze. Onze begeleiders faciliteren de gesprekken. Wij noemen onszelf inspiratoren die teams helpen om zaken te ontdekken of te leren over henzelf, anderen en het team.

 

Onze programma’s worden gedragen door een rode draad, een verhaal. Er wordt altijd een uitdaging gepresenteerd die niet gemakkelijk is, maar wel haalbaar. Het is aan de teams om ervoor te gaan.

 

Het aanbod is zeer gevarieerd en ongelimiteerd: reuze brainbrekers, zoektochten, een hoog touwenparcours, op een boerderij, een mysterieuze koffer, actieve teamgames voor binnen, een schilderij voor in uw bedrijf, een domino-run in thema uitgewerkt, … Bekijk hier meer op de website van Corsendonk Support.

Contacteer ons