Priorij Corsendonk – Resto/Bar

RESTO

gastronomisch arrangement: de kapittelzaal van Priorij Corsendonk

Wilt u eens speciaal dineren? Kom dan gezellig tafelen in een middeleeuws decor. Ons personeel verwelkomt u met open armen en zal zijn beste beentje voorzetten om u culinair te verwennen. Een romantisch ontbijt, lunch of (gastronomische) diner met zijn twee, vrienden en/of collega’s? U kan steeds bij ons terecht om te genieten van ons heerlijk menu. Het diner is enkel mogelijk mits reservering.

Contacteer ons

BAR

Kelder Priorij Corsendonk

Onze bar is gelegen in de prachtige gewelvenkelder van het voormalige klooster. De gewelven zorgen voor een authentieke, gezellige en bovenal middeleeuwse sfeer. U kan er genieten van een aperitief, een borrel na het diner of een smakelijke Corsendonk ter afsluiting van een geslaagde meeting. Gedurende de week is de bar enkel geopend op aanvraag. Op zondag kan u er terecht tussen 11u30 en 18u00.

Contacteer ons

ZONDAG LEEFT !

Priorij Corsendonk leeft op zondag! Op zondag kan je komen genieten van een drankje in onze gewelvenkelder of bij mooi weer op het terras. Elke laatste zondag van de maand kan je aansluiten aan de rondleiding doorheen de gebouwen en het domein van de Priorij om 14u00. Ideaal als afsluiter na een wandeling in de ongerepte bossen & weilanden in de omgeving van de Priorij !

Contacteer ons