Priorij Corsendonk – Kamers

BASIC KAMER

Onze basic kamers beschikken over al het nodige comfort waaronder televisie, telefoon, minibar en een safe. Elke kamer heeft een ruime badkamer met wastafel, ligbad en/of douche en toilet. Er zijn zowel kamers beschikbaar met een tweepersoonsbed als met twee alleenstaande bedden. Een haardroger is beschikbaar aan de receptie. Tegen een toeslag gelijk aan de prijs van een overnachting kan er een extra bed op de kamer geplaatst worden.

Boek nu!

1-3 personen

24 m²

Gratis WiFi

2 een-persoonsbedden of 1 twee-persoonsbed

Bad en/of douche

STANDAARD KAMER

Onze standaardkamers zijn de authentieke kamers van Priorij Corsendonk. Deze kamers beschikken over al het nodige comfort waaronder televisie, telefoon, minibar en een safe. Elke kamer heeft een ruime badkamer met wastafel, ligbad en/of douche en toilet. Er zijn zowel kamers beschikbaar met een tweepersoonsbed als met twee alleenstaande bedden. Een haardroger is beschikbaar aan de receptie. Tegen een toeslag gelijk aan de prijs van een overnachting kan er een extra bed op de kamer geplaatst worden.

Boek nu!

1-3 personen

24 m²

Gratis WiFi

2 een-persoonsbedden of 1 twee-persoonsbed

Bad en/of douche

MONNIKENKAMER

Onze monnikenkamers zijn klein, eenvoudig en modern ingericht. Ze zijn geschikt voor één persoon en beschikken elk over een individuele badkamer met douche, wastafel en toilet. Op elke kamer is er televisie en telefoon aanwezig.

Boek nu!

1 persoon

18 m²

Gratis WiFi

1 één-persoonsbed

Douche

Let’s stay in touch

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!