Priorij Corsendonk als uw gala locatie

Waarde gasten, wij heten u welkom in voormalig klooster Priorij Corsendonk!

Viert u uw lustrum, dispuutsgala of het jaarlijkse gala? Wilt u dit jaar flink uitpakken en de leden met hun dates imponeren met een prachtige gala locatie? Kom dan langs bij Priorij Corsendonk. De Priorij is een droomlocatie voor gala’s! Over deze Dies Natalis zal dan ook nog jaren worden gesproken. Priorij Corsendonk is een oud klooster waar Corsendonk bier werd gebrouwen, aan sfeer zal  het tijdens uw gala dus niet ontbreken. Deze authentieke eigenschappen zijn nog door het gehele gebouw te bewonderen. Neem bijvoorbeeld de Kapittelzaal waar het licht binnen valt door de grote karakteristieke gebogen ramen. Onze prachtige aangelegde tuinen bieden een mooi decor voor de galafoto’s. Neem plaats aan het diner en laat u verrassen door onze culinaire keuken. ‘s Avonds worden de lichten gedimd en kunt u gezellig door feesten. Ons personeel heeft jaren ervaring met verenigingsgala’s en staat klaar om uw feest onvergetelijk te maken.

Deze prachtige gala locatie is gelegen in Oud-Turnhout, ten noorden van België. Oud-Turnhout is amper 40 kilometer vanaf Eindhoven en Tilburg gelegen en 45 kilometer vanaf Breda. Nijmegen is 100 km rijden en Leiden 130. Amsterdam ligt op 140 km.

Een gala is mogelijk vanaf 70 personen. Het maximum aantal gasten bedraagt 180 gasten. Vanaf 150 gasten adviseren wij u om zelf beveiliging te voorzien.

Uw Gala

Zo zou een gala bij ons er uit kunnen zien, uiteraard kunnen wij dit volledig aanpassen naar uw wensen:

Welkom

18u00 – 19u30 Een warm onthaal met een glaasje Cava of fruitsappen en Bitterballen. U zou tevens uw foto’s kunnen laten maken, in een van de karakteristieke zalen of de tuinen, als u dat wenst te doen op locatie.

Culinair 3-gangen diner

19u30 – 22u00 Neem plaats aan een mooi gedekte tafel in een van onze zalen. Een culinair 3-gangendiner wordt voor u opgediend, laat u verrassen door de verschillende gangen. Tijdens het diner is er uiteraard tijd voor speeches. Het diner is inclusief huiswijnen en waters.

Het feest

22u00 – 03u00 Na het heerlijke diner begint het feest. Dans op de muziek van een door uzelf uitgekozen DJ of een DJ die de Priorij regelt. Tijdens het feest worden er verschillende bieren, wijnen en frisdranken geschonken.

Overnachting in het hotel van de Priorij

Na het feest is er de mogelijkheid om te blijven slapen op de prachtige locatie. De Priorij biedt plaats voor maximaal 50 koppels. Heeft u meer dan 50 koppels? Dan worden de overige gasten met een shuttlebus naar het dichtbij gelegen Hotel Corsendonk Viane gereden om daar te overnachten.

Het ontbijt

10u00 – 11u30 ‘s Ochtends kunnen jullie genieten van een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet met croissants, broodjes, vruchten en nog veel meer. Een ontspannen begin van de nieuwe dag met een goed ontbijt.

Wat ons uniek maakt

Ervaring

Ons personeel heeft jaren ervaring met evenementen, feesten en gala's.

Locatie

De Priorij ligt op een half uur rijden van grote steden als Eindhoven, Tilburg en Breda. Nijmegem is een dik uurtje rijden en Amsterdam ligt op anderhalf uur rijden.

Natuur

De Priorij is omgeven door weilanden, polders en heeft een mooie aangelegde tuin.

Karakteristiek

De Priorij is een voormalig klooster waar het Corsendonk bier werd gebrouwen. Deze elementen zijn terug te vinden in de prachtige zalen.

Contacteer ons

Meer weten over feesten in Priorij Corsendonk?

Download onze feestgids met alle feestformules hier of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen snel contact op met u.

U kan ons ook bellen: +32 (0)14 46 28 00