Priorij Corsendonk – Feesten

Uw feest bij Priorij Corsendonk

De Priorij van Corsendonk in Oud-Turnhout is een droomlocatie voor elk soort feest. De authentieke middeleeuwse architectuur, met monumentale kapittelzaal, gewelvenkelder en sfeervolle zolder, zorgen voor een onvergetelijke en klassevolle omkadering voor al uw feesten. De mogelijkheid tot gastronomische catering is perfect voor verjaardagsfeesten of gala’s. Het grote domein met haar renaissance tuin is dan weer uitermate geschikt voor familiefeesten, recepties, communie- of lentefeesten, tuinfeesten of doopfeesten. De romantische en sprookjesachtige priorij is natuurlijk ook dé locatie voor huwelijksfeesten. Verschillende formules zijn mogelijk, of het nu gaat om een klassiek huwelijksdiner, een receptie onder de gewelvengang of een hippe barnwedding.

Erfgoedlocatie

Tot 220 gasten

Renaissancetuin

Gastronomie

gastenhuis Priorij Corsendonk

Feestgids

Wilt u graag meer informatie over de mogelijkheden voor een feest bij Priorij Corsendonk? In onze feestgids verzamelen we alle informatie over de mogelijkheden (trouwfeest, communie, babyborrel, gala,…) en onze verschillende arrangementen en de bijhorende prijzen.

Zij gaven een feest in Priorij Corsendonk

Bedankt voor een fantastisch feest! De voorbereidingen met Jeske verliepen vlekkeloos. Met alles werd rekening gehouden en aan alles werd gedacht. De dag zelf was voor ons een droomdag en verliep alles perfect. Iedereen was uitermate tevreden van de service en de heerlijke hapjes. En dit alles binnen een prachtige omkadering en sfeervolle locatie, meer hadden we niet kunnen wensen.

Bieke en Neel

Het was een heerlijk feest, een zalige dag en er was geen betere locatie dan de Priorij om ons trouwfeest te laten plaatsvinden. Alles was tip top in orde en ook onze gasten (zowel de genodigden die wel bleven slapen als de anderen) hadden ook niets dan lovende woorden.
Freya en Bob
Dankjewel voor de geweldige dag zaterdag ! We konden het ons niet beter voorstellen!
Alles was perfect inorde, het eten was super lekker, alles was goed geregeld! Ook de samenwerking tussen cafe marriage en jullie leek in onze ogen vlekkeloos verlopen.
We hebben er echt van genoten en ook de gasten vonden het een toplocatie !

Anmarie en Nick

 

Dit huwelijk deed Priorij Corsendonk in samenwerking met Café Marriage

Contacteer Ons

Meer weten over feesten in Priorij Corsendonk?

Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen snel contact op met u.

U kan ons ook bellen: +32 (0)14 46 28 00

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.