Corsendonk Viane – Resto/Bar

ONTBIJT

Elke dag kunt u bij ons terecht voor een uitgebreid ontbijtbuffet in ons restaurant & bar. In ons ontbijt zijn verse broodjes uit de oven, brood, sandwiches, croissants, koffiekoeken, ontbijtgranen, granola, spek, roerei of gekookt ei, yoghurt, charcuterie, kazen, zalm, broodsalades, vers fruit en zoet beleg inbegrepen. Daarnaast is er koffie, thee, water, melk, warme chocomelk, fruitsap en ook vruchtensap voorzien.

Prijs per persoon: € 17,50
Kind 3-12 jaar: € 8,75

Contacteer ons!

DINER

Dineren in het hotel is mogelijk voor groepen vanaf 25 personen voor 3-of 4 gangendiners die aan tafel geserveerd worden of voor diners in buffetvorm. De keuze van menu is steeds de keuze van onze chef, anderzijds houden wij uiteraard rekening met dieetwensen, allergieën,…

Prijzen op aanvraag. 

Contacteer ons!

BAR

Sinds mei 2014 is onze lounge-bar in Corsendonk Viane volledig vernieuwd, waardoor een gezellig samenkomen met partner en/of vrienden een aangename optie wordt. Ook een afspraak met een zakenpartner kan perfect op deze plaats, u kan namelijk gratis gebruik maken van wifi. In onze bar kan u genieten van diverse dranken, waaronder uiteraard ook het gekende Corsendonk Bier, wijnen en frisdranken. Wij verwelkomen u dan ook graag elke dag 24 /24.

Contacteer ons!