Corsendonk Viane – Kamers

COMFORT KAMER

Sinds 1 juni 2015 biedt Corsendonk Viane totaal vernieuwde comfort kamers aan. Deze kamers zijn voorzien van alle noodzakelijke faciliteiten. De badkamers zijn voorzien van een inloopdouche, en bovendien kan u genieten van een vernieuwd en modern interieur. Verder vindt u een telefoon, kluis, en koffie – en theefaciliteiten in deze kamers. De kamers beschikken over 1 dubbel bed of 2 enkele bedden. De comfort kamers beschikken over airconditioning. Babybedjes kan u op aanvraag vooraf bijboeken, tegen betaling. Komt u met het hele gezin? Communicerende kamers zijn beschikbaar.

Boek nu!

1 - 2 personen

23 m²

Gratis WiFi

1 twee-persoonsbed

Inloopdouche

COMFORT 3 PERSOONSKAMER

De comfort 3-persoonskamers zijn groter dan de gewone comfort kamers en hebben een extra éénpersoons-zetelbed. Ze zijn eveneens recentelijk helemaal vernieuwd en u kan ook genieten van hun modern interieur. De comfort 3-persoonskamers beschikken over dezelfde faciliteiten als de comfort kamers

Boek nu!

1 - 3 personen

25 m²

Gratis WiFi

1 twee-persoonsbed en 1 zetelbed

Inloopdouche

EXECUTIVE KAMER

Met de executive kamers kiest u voor meer ruimte. Elke kamer heeft een extra dubbel zetelbed zodat er 4 personen op één kamer kunnen logeren. Net zoals de Deluxe kamers zijn ze recentelijk gerenoveerd en hebben dezelfde faciliteiten.

Boek nu!

1 - 4 personen

30 m²

Gratis WiFi

1 twee-persoonsbed en 1 zetelbed

Inloopdouche en apart toilet

Let’s stay in touch

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!