Corsendonk Viane – Kamers

DELUXE KAMER

Sinds 1 juni 2015 biedt Corsendonk Viane totaal vernieuwde deluxekamers aan. Deze kamers zijn voorzien van alle faciliteiten zoals bij de standaardkamers, de badkamers zijn voorzien van een inloopdouche, en bovendien kan u genieten van een vernieuwd en modern interieur. Verder vindt u een telefoon, kluis, en koffie – en theefaciliteiten in deze kamers. De kamers beschikken over 1 dubbel bed of 2 enkele bedden. De deluxekamers beschikken over airconditioning. Babybedjes kan u op aanvraag vooraf bijboeken, tegen betaling. Komt u met het hele gezin? Communicerende kamers zijn beschikbaar.

1 - 2 personen

23 m²

Gratis WiFi

1 twee-persoonsbed

Inloopdouche

DELUXE 3 PERSOONSKAMER

De Deluxe 3-persoonskamers zijn groter dan de gewone Deluxe kamers en hebben een extra éénpersoons-zetelbed. Ze zijn eveneens recentelijk helemaal vernieuwd en u kan ook genieten van hun modern interieur. De deluxekamers 3-persoonskamers beschikken over de zelfde faciliteiten als de Deluxe kamers

1 - 3 personen

25 m²

Gratis WiFi

1 twee-persoonsbed en 1 zetelbed

Inloopdouche

EXECUTIVE KAMER

Met de executive kamers kiest u voor meer ruimte. Elke kamer heeft een een extra dubbel zetelbed zodat er 4 personen op één kamer kunnen logeren. Net zoals de Deluxe kamers zijn ze recentelijk gerenoveerd en hebben dezelfde faciliteiten.

1 - 4 personen

30 m²

Gratis WiFi

1 twee-persoonsbed en 1 zetelbed

Inloopdouch en apart toilet

STANDAARDKAMER

In onze standaardkamers is er plaats voor 1 of 2 personen. Op elke standaardkamer heeft u toegang tot het internet en een flat screen TV. Maar ook een telefoon, kluis, en koffie – en theefaciliteiten zijn ter uwer beschikking. De standaardkamers beschikken over 1 dubbelbed of 2 enkele bedden. Verder heeft u een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet, wastafel en haardroger. Babybedjes kan u indien nodig op aanvraag vooraf bijboeken, tegen betaling. Boekt u twee kamers kan u kiezen voor communicerende kamers.

1 - 2 personen

20 m²

Gratis WiFi

2 één-persoonsbedden of 1 twee-persoonsbed

Bad

Let’s stay in touch

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!