Corsendonk Viane – Kamers

COMFORT KAMER

Sinds 1 juni 2015 biedt Corsendonk Viane totaal vernieuwde comfort kamers aan. Deze kamers zijn voorzien van alle faciliteiten zoals bij de basic kamers, de badkamers zijn voorzien van een inloopdouche, en bovendien kan u genieten van een vernieuwd en modern interieur. Verder vindt u een telefoon, kluis, en koffie – en theefaciliteiten in deze kamers. De kamers beschikken over 1 dubbel bed of 2 enkele bedden. De comfort kamers beschikken over airconditioning. Babybedjes kan u op aanvraag vooraf bijboeken, tegen betaling. Komt u met het hele gezin? Communicerende kamers zijn beschikbaar.

Boek nu !

1 - 2 personen

23 m²

Gratis WiFi

1 twee-persoonsbed

Inloopdouche

COMFORT 3 PERSOONSKAMER

De Deluxe 3-persoonskamers zijn groter dan de gewone comfort kamers en hebben een extra éénpersoons-zetelbed. Ze zijn eveneens recentelijk helemaal vernieuwd en u kan ook genieten van hun modern interieur. De comfort 3-persoonskamers beschikken over de zelfde faciliteiten als de comfort kamers

Boek nu !

1 - 3 personen

25 m²

Gratis WiFi

1 twee-persoonsbed en 1 zetelbed

Inloopdouche

EXECUTIVE KAMER

Met de executive kamers kiest u voor meer ruimte. Elke kamer heeft een extra dubbel zetelbed zodat er 4 personen op één kamer kunnen logeren. Net zoals de Deluxe kamers zijn ze recentelijk gerenoveerd en hebben dezelfde faciliteiten.

Boek nu !

1 - 4 personen

30 m²

Gratis WiFi

1 twee-persoonsbed en 1 zetelbed

Inloopdouche en apart toilet

Let’s stay in touch

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!