Corsendonk Turnova – Resto

SCHUIF AAN TAFEL BIJ ALEX VERHOEVEN

Corsendonk Turnova heeft een samenwerking met de restaurants van Chef Alex Verhoeven, allemaal op korte wandelafstand van het hotel. Ontdek verschillende restaurants hieronder.

Restaurant Hert

Turnova is het gloednieuwe stadsdeel van Turnhout, waar ook ons hotel gelegen is. Op zeer korte wandelafstand van hotel Corsendonk Turnova bevindt zich restaurant Hert. Hert is gelegen op de bovenste verdieping van de gloednieuwe Turnova toren, op de 18de verdieping met overweldigende uitzicht op de stad en de groene Kempen errond.

Onder leiding van chef Alex Verhoeven brengt het team een pure keuken met respect voor natuur en omgeving. De open keuken staat voor transparantie en interactie tussen chefs en gasten.

Brasserie De Koeiketel

Aan de overkant van de Grote Markt van Turnhout opende Alex Verhoeven De Koeiketel.

De koeiketel is een brasserie dat klassiekers uit het verleden aangevuld met technieken uit het heden. Ze brengen een keuken met eerbied voor product en bereiding aan een toegankelijke prijs.

Chef Alex Verhoeven

Alex Verhoeven startte zijn carrière in de keuken van Hof van Cleve. Nadien opende hij ‘Fleur de Sel’ in Kasterlee. Met een 15/20 van Gault&Millau achter zijn verdiende hij zijn plaats in de Belgische gastronomie. Hij sloot ‘Fleur de Sel’ om zich volledig te kunnen focussen op zijn nieuwe restaurant ‘Hert’.

Naast ‘Hert’ heeft Alex nog twee projecten: restaurant ‘Seir’ in Kasterlee en ‘de Koeiketel’ in Turnhout.

Boek een gastronomisch arrangement in samenwerking met een restaurant van Alex Verhoeven