Corsendonk Turnova – Kamers

classic kamers

Alle kamers in Corsendonk Turnova zijn voorzien van alle faciliteiten en comfort. De kamers zijn afgewerkt in hoogwaardige, natuurlijke materialen en hebben allemaal een gezellige parket vloer. Alle kamers zijn uitgerust met een telefoon, kluis, minibar en espresso en theemachine. De classic kamers hebben 44inch flatscreen TV. De kamers beschikken over 1 dubbel bed of 2 enkele bedden. De badkamers hebben een inloopdouche, toilet, wastafel en haardroger. Ook beschikken de badkamers over producten van Rituals!

4 standaard kamers zijn helemaal aangepast voor rolstoelgebruikers.

Boek nu

1-2 personen

24 m²

Gratis WiFi

1 twee-persoonsbed of 2 een-persoonsbedden

Inloopdouche

superior kamers

Net zoals de classic kamers zijn de superior kamers van Corsendonk Turnova voorzien van alle faciliteiten en comfort. De kamers zijn afgewerkt in hoogwaardige, natuurlijke materialen en hebben allemaal een gezellige parket vloer. Alle kamers zijn uitgerust met een telefoon, kluis, minibar en espresso en theemachine. De superior kamers hebben 49inch flatscreen TV. De kamers beschikken over 1 dubbel bed of 2 enkele bedden. De badkamers hebben een inloopdouche én bad, toilet, wastafel en haardroger. Ook beschikken de badkamers over producten van Rituals!

Boek nu

1-2 personen

32 m²

Gratis WiFi

1 twee-persoonsbed of 2 een-persoonsbedden

Inloopdouche en ligbad

Suite

De suites van Corsendonk Turnova zijn veel ruimer en hebben een zithoek. Ze zijn uitgerust met een telefoon, kluis, minibar en espresso en theemachine. De suites hebben 49inch flatscreen TV. Ze beschikken over 1 dubbel bed of 2 enkele bedden. De badkamers hebben een inloopdouche én bad, toilet, wastafel en haardroger. Ook beschikken de badkamers over producten van Rituals!

Boek nu

1-2 personen

46 m²

gratis WiFi

1 twee-persoonsbed of 2 een-persoonsbedden

inloopdouche en ligbad

Let’s stay in touch

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!