Corsendonk Turnova

CORSENDONK TURNOVA
TURNHOUT

BOEK NU
**** hotel

In het centrum van Turnhout

Wellness

Meetingroom

Openbaar vervoer en taxiservice

LUXE IN HARTJE TURNHOUT

Hotel Corsendonk Turnova is nieuwste viersterren hotel van Corsendonk in een bruisend nieuw stadsdeel vlak bij de Grote Markt in hartje Turnhout. Tezelfdertijd biedt het hotel ook alle voordelen die verbonden zijn aan de bosrijke en groene Kempen. Nabije fiets- en wandelmogelijkheden zijn er in overvloed. 

 

Het hotel

Hotel Turnova heeft 97 kamers waaronder 3 suites en 4 kamers voor rolstoelgebruikers. Het is gedeeltelijk in een nieuw, modern gebouw gehuisvest zijn en gedeeltelijk op de drie verdiepingen van het oude postgebouw, dat een beschermd monument is. Kom relaxen in de wellness of maak gebruik van onze conference room. 

Het hotel beschikt niet over een eigen parking. Op de site is een publieke parking waar u terecht kan. U betaalt hier € 2,00 per uur, met een maximum tarief van € 10,00 per 24u. In diezelfde parking bevindt zich ook een Fietspunt, waar u zoals gezegd 24/7 terecht kan om uw fietsen veilig te parkeren. Dit Fietspunt is toegankelijk voor iedereen, is gratis en heeft camerabewaking.

Adres: Otterstraat 39 in 2300 Turnhout

Onze locatie

Kursaalpoort 10

B-2300 Turnhout

Belgium

info.turnova@corsendonkhotels.com

+32 (0) 14 49 44 55 

Boek nu !

[wpgmza id=”11″]

Let’s stay in touch!

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!