Corsendonk Turnova

CORSENDONK TURNOVA
TURNHOUT

BOEK NU

MEDEDELING COVID-19

Om zoveel mogelijk onze gasten en medewerkers te beschermen tegen COVID-19 heeft Corsendonk besloten om momenteel een deel van onze hotels te sluiten. Corsendonk Turnova blijft voorlopig gesloten.

Moest u nog vragen hebben over annuleringen, toekomstige reservaties,… of u heeft graag een offerte voor een meeting in de toekomst dan kan u ons contacteren op info.turnova@corsendonkhotels.com of tijdens de kantooruren op 014 49 44 55

Zorg goed voor elkaar. Het Corsendonk-team hoopt, net als u, dat de verspreiding van het coronavirus snel bedwongen raakt. En dat we u snel weer mogen verwelkomen tijdens uw volgende vakantie of meeting!

**** hotel

In het centrum van Turnhout

Wellness

Meetingroom

Openbaar vervoer en taxiservice

LUXE IN HARTJE TURNHOUT

Hotel Corsendonk Turnova is nieuwste viersterren hotel van Corsendonk in een bruisend nieuw stadsdeel vlak bij de Grote Markt in hartje Turnhout. Tezelfdertijd biedt het hotel ook alle voordelen die verbonden zijn aan de bosrijke en groene Kempen. Nabije fiets- en wandelmogelijkheden zijn er in overvloed. 

 

Het hotel

Hotel Turnova heeft 97 kamers waaronder 3 suites en 4 kamers voor rolstoelgebruikers. Het is gedeeltelijk in een nieuw, modern gebouw gehuisvest zijn en gedeeltelijk op de drie verdiepingen van het oude postgebouw, dat een beschermd monument is. Kom relaxen in de wellness of maak gebruik van onze conference room. 

Onze locatie

Kursaalpoort 10

B-2300 Turnhout

Belgium

info.turnova@corsendonkhotels.com

+32 (0) 14 49 44 55 

Let’s stay in touch!

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!