Corsendonk Hooge Heyde – Kamers

CLASSIC ROOM

Alle kamers in Corsendonk Hooge Heyde kregen recentelijk een totaal renovatie. De Classic Rooms zijn voorzien van alle faciliteiten en comfort. De kamers zijn uitgerust met een flatscreen TV, telefoon, kluis, minibar en espresso-machine. De kamers beschikken over 1 dubbel bed of 2 enkele bedden. De badkamers hebben een inloopdouche, toilet, wastafel en haardroger. Ook beschikken de badkamers over producten van Rituals!

Boek nu!

1-2 personen

25 m²

Gratis WiFi

1 twee-persoonsbed of 2 een-persoonsbedden

Inloopdouche

Koffie en thee faciliteiten

SUPERIOR ROOM

Net zoals de classic kamers zijn de superior kamers voorzien van alle faciliteiten en luxe. Ze zijn veel ruimer en de meeste zijn voorzien van 2 comfortabele zetels of zetelbed. De kamers zijn afgewerkt in hoogwaardige, natuurlijke materialen en hebben allemaal een gezellige parket vloer. Alle kamers zijn uitgerust met een telefoon, kluis, minibar en espresso en theemachine. De superior kamers hebben een 40inch flatscreen TV. De kamers beschikken over 1 dubbel bed of 2 enkele bedden. De badkamers hebben een inloopdouche én ligbad, toilet, wastafel en haardroger. Ook beschikken de badkamers over producten van Rituals!

Boek nu!

1-3 personen

32 m²

Gratis WiFi

1 twee-persoonsbed of 2 een-persoonsbedden en sofabed

Inloopdouche en ligbad

Koffie en theefaciliteiten

SUITE

De suites zijn veel ruimer dan de andere kamers en hebben een zithoek. Ze zijn uitgerust met een telefoon, kluis, minibar, espresso en theemachine. De suites hebben een 40inch flatscreen TV. Ze beschikken over 1 dubbel bed of 2 enkele bedden. De badkamers hebben een inloopdouche én een ligbad, toilet, wastafel en haardroger. Ook beschikken de badkamers over extra producten van Rituals en is gebruik van badjas en pantoffels inbegrepen!

Boek nu!

1-3 personen

40 m²

Gratis WiFi

1 twee-persoonsbed of 2 een-persoonsbedden en sofabed & salontafel

Inloopdouche en ligbad

Badjas en pantoffels

Koffie en theefaciliteiten

Let’s stay in touch

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!