Corsendonk Hooge Heyde – Feesten

UW FEEST BIJ CORSENDONK HOOGE HEYDE

Corsendonk Hooge Heyde is gevestigd in een prachtig gerenoveerd landhuis, gelegen in de groene omgeving van Lichtaart.  De sublieme combinatie van rust, natuur en elegantie zorgen ervoor dat uw al feesten een onvergetelijke ervaring worden. Laat uzelf en uw genodigden verwennen in één van onze mooie zalen of op het aangenaam terras. De Corsendonk keukenbrigade zal zijn beste culinaire bagage naar boven halen om u te laten genieten van heerlijke hoogstandjes. De originaliteit, klasse en diversiteit die het stijlvolle kader van Hooge Heyde typeren zijn even onuitputtelijk als uw verbeelding. Laat U verrassen door ons uitgebreid aanbod: van barbecue tot gastronomisch viergangenmenu, bij Hooge Heyde kan het allemaal! 

Prachtig landhuis

Tot 180 gasten

In de natuur

Gastronomie

ZIJ GAVEN EEN FEEST IN CORSENDONK HOOGE HEYDE

We hebben ervan genoten, alles is perfect gegaan. We willen jullie team graag bedanken voor de goede zorgen, iedereen was enorm vriendelijk en we hebben heel veel hulp gekregen met de voorbereidingen. We hebben alleen maar positieve reacties gekregen over de mooie locatie en services.  – T&S

Contacteer ons

Meer weten over feesten in Corsendonk Hooge Heyde?

Download onze feestgids met alle feestformules hier of vul het onderstaande formulier in. Wij nemen snel contact op met u.

U kan ons ook bellen: +32 (0)14 55 18 34