Corsendonk Hooge Heyde

CORSENDONK HOOGE HEYDE

KASTERLEE

Boek nu

MEDEDELING COVID-19

Omwille van nieuwe Corona-maatregelen die opgelegd werden door de overheid zijn we genoodzaakt om Corsendonk Hooge Heyde voor een bepaalde periode te sluiten.

Heeft u vragen over uw verblijf, toekomstige reservaties of arrangementen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via e-mail op info.hoogeheyde@corsendonkhotels.com of tijdens de kantooruren op 014 55 18 34

Wij hopen u opnieuw snel te mogen verwelkomen bij Corsendonk  Hooge Heyde! Zorg goed voor elkaar en voor jezelf!

Lees meer
In groene omgeving

recentelijk gerenoveerd

gastronomische keuken

meetings

feesten & evenementen

Genieten van gastronomie en tot rust komen in het groen

Corsendonk Hooge Heyde is gelegen op de Kempische Heuvelrug, een overblijfsel van landduinen die ontstonden toen de zee zich terugtrok. In dit bosrijk gebied zijn er talrijke wandelingen bewegwijzerd, maar ook mountainbike-routes aangelegd. Kom tot rust in deze prachtige, groene omgeving en geniet s’avonds van een heerlijke diner in het gastronomisch restaurant. Corsendonk Hooge Heyde ligt op wandelafstand van Bobbejaanland. Lees meer over de omgeving.

 

Het boutique hotel

Corsendonk Hooge Heyde werd het laatste jaar helemaal getransformeerd tot boutique hotel. De kamers, lobby, restaurant, de meeting – en feestzalen kregen een totaal renovatie en werden in een modern – maar toch warm – jasje gestoken.

onze gasten na een bezoek

Onze arrangementen

Bekijk alle arrangementen

Onze locatie

Boek nu

My

Let’s stay in touch!

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!