Corsendonk Hooge Heyde

CORSENDONK HOOGE HEYDE

KASTERLEE

Boek nu

MEDEDELING COVID-19

Om zoveel mogelijk onze gasten en medewerkers te beschermen tegen COVID-19 hebben we bij Corsendonk besloten om momenteel onze hotels te sluiten.

Moest u nog vragen hebben over annuleringen, toekomstige reservaties,… of u heeft graag een offerte voor een meeting of feest in de toekomst dan kan u ons contacteren op info.hoogeheyde@corsendonkhotels.com of tijdens de kantooruren op 014 55 18 34

Zorg goed voor elkaar. Het Corsendonk-team hoopt, net als u, dat de verspreiding van het coronavirus snel bedwongen raakt. En dat we u snel weer mogen verwelkomen tijdens uw volgende vakantie, meeting of feest!

In groene omgeving

recentelijk gerenoveerd

gastronomische keuken

meetings

feesten

Genieten van gastronomie en tot rust komen in het groen

Corsendonk Hooge Heyde is gelegen op de Kempische Heuvelrug, een overblijfsel van landduinen die ontstonden toen de zee zich terugtrok. In dit bosrijk gebied zijn er talrijke wandelingen bewegwijzerd, maar ook mountainbike-routes aangelegd. Kom tot rust in deze prachtige, groene omgeving en geniet s’avonds van een heerlijke diner in het gastronomisch restaurant. Corsendonk Hooge Heyde ligt op wandelafstand van Bobbejaanland. Lees meer over de omgeving.

 

Het boutique hotel

Corsendonk Hooge Heyde werd het laatste jaar helemaal getransformeerd tot boutique hotel. De kamers, lobby, restaurant, de meeting – en feestzalen kregen een totaal renovatie en werden in een modern – maar toch warm – jasje gestoken.

onze gasten na een bezoek

Onze arrangementen

Bekijk alle arrangementen

Onze locatie

My

Let’s stay in touch!

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!