Corsendonk Appartementen Turnhout

Chantal Lefebure

info.apartments@corsendonkhotels.com

DE VERNIEUWDE CORSENDONK APPARTEMENTEN, TURNHOUT

Volledig ingerichte studio’s en appartementen 

Bent u opzoek naar een bemeubelde studio of appartement voor 1 maand, 6 maanden of zelfs langer? Dan is Corsendonk Apartments in Turnhout de oplossing. Het vernieuwde appartementencomplex biedt bemeubelde studio’s van 40 m², bemeubelde 1-slaapkamerappartementen van 50 m² en bemeubelde 2-slaapkamerappartementen van 60-70 m².

Alle studio’s en appartementen zijn allen voorzien met een volledig ingerichte keuken, eetplaats, living, badkamer en slaapkamer, gratis internet, TV, verwarming, gratis (bovengrondse) parking en een wasruimte.

Het complex is centraal gelegen in Turnhout, op 250 meter wandelafstand van het treinstation/bushalte & op 700 meter wandelafstand van Hotel Corsendonk Viane, die 24/7 geopend is voor bijstand.

Contacteer ons

Over Corsendonk Hotels & Clubs

Corsendonk Hotels & Clubs omvat 2 hotels en 3 vakantiecentra.
In onze hotels en vakantieverblijven krijg je het gevoel helemaal weg te zijn in eigen land. In de drie uithoeken van België; de Kempen, de Kust en de Ardennen; kan je terecht voor een deugddoende vakantie. In de Kempen heb je keuze uit maar liefst drie locaties: een klooster, een stadscentrum of een pittoresk dorpje. De Corsendonk Hotels & Clubs zijn kindvriendelijk, liggen op rustige, groene locaties en vormen de geknipte uitvalsbasis voor uitstapjes in de streek.