Slaapkamer appartementen Clémentine

INFO SLAAPKAMER APPARTEMENTEN CLEMENTINE

Deze appartementen bieden plaats tot 6 personen.

 

Inrichting:
– aparte woonkamer met volledig ingerichte kookhoek met keukengerei, kookplaat, microgolfoven en koffiezetapparaat, tafel met stoelen, een sofa & TV.
– mogelijkheid van één tot drie aparte slaapkamers met privé badkamer

 

De appartementen Clémentine bestaan uit een volledig ingerichte living met terras. Bij deze living kan u één, twee of drie aparte slaapkamers bij reserveren. De prijs is op basis van een 1-slaapkamer appartement, per extra slaapkamer komt er een surplus van € 500 bij. Afhankelijk van het aantal gekozen slaapkamers heeft u dan een 1-slaapkamer appartement, een 2-slaapkamer appartement of een 3-slaapkamer appartement. Elke slaapkamer beschikt over 2 éénpersoonsbedden en heeft een eigen privé badkamer met douche, wastafel en toilet.

Bij verhuur van het appartement voorzien wij per persoon een starters pakket van linnen: bedlinnen & badhanddoeken. Indien gewenst kan er gebruik gemaakt worden van onze poetsservice aan € 30,00 per uur en kan er een verversing van de linnen gebeuren aan € 15,00 per persoon. Alle kosten zijn inbegrepen in de huurprijs: internet, TV, verwarming, elektriciteit, gas, water, parking en taksen.

Vanaf € 1100 voor een 1-slaapkamer appartement, per maand

Prijs op basis van 1 tot 2 personen per appartement

VOORDELEN

10

Gratis Wifi

Gratis parking

TV