Corsendonk Apartments Spa

CORSENDONK APARTMENTS, SPA

Volledig ingerichte studio’s en appartementen 

 

Bent u opzoek naar gemeubelde studio’s en/of appartementen in de regio van Luik? Dan is Corsendonk Apartments in Spa de oplossing. U heeft er de keuze uit een studio, een éénslaapkamer appartement of een tweeslaapkamer appartement. Alle studio’s en appartement zijn allen voorzien met een volledig ingerichte keuken, living, slaapkamer, aparte badkamer met douche en toilet, gratis internet, TV, verwarming en gratis parking.

De studio’s maken deel uit van het vakantiecentrum Corsendonk Sol Cress, gelegen in Spa. Het vakantiecentrum is gelegen aan de rand van het woud en op een steenworp van de stad.

Contacteer ons

Over Corsendonk Hotels & Clubs

Corsendonk Hotels & Clubs omvat 2 hotels en 3 vakantiecentra.
In onze hotels en vakantieverblijven krijg je het gevoel helemaal weg te zijn in eigen land. In de drie uithoeken van België; de Kempen, de Kust en de Ardennen; kan je terecht voor een deugddoende vakantie. In de Kempen heb je keuze uit maar liefst drie locaties: een klooster, een stadscentrum of een pittoresk dorpje. De Corsendonk Hotels & Clubs zijn kindvriendelijk, liggen op rustige, groene locaties en vormen de geknipte uitvalsbasis voor uitstapjes in de streek.