Corsendonk Apartments Blankenberge/Zeebrugge

CORSENDONK APARTMENTS, BLANKENBERGE / ZEEBRUGGE

Volledig ingerichte studio’s en duplex studio’s

Bent u opzoek naar gemeubelde studio’s dichtbij de haven van Zeebrugge? Dan is Corsendonk Apartments in Blankenberge / Zeebrugge de oplossing. U heeft er de keuze uit een gewone studio of een duplex studio. Alle studio’s zijn allen voorzien met een volledig ingerichte keuken, living & slaapkamer in één, aparte badkamer met douche en toilet, gratis internet, TV, verwarming en gratis parking.

De studio’s maken deel uit van het vakantiecentrum Corsendonk Duinse Polders, gelegen in Blankenberge. Het vakantiecentrum is gelegen op 100 meter van strand, duinen en zee en op slechts 6 km van de Haven van Zeebrugge.

Contacteer ons

Over Corsendonk Hotels & Clubs

Corsendonk Hotels & Clubs omvat 2 hotels en 3 vakantiecentra.
In onze hotels en vakantieverblijven krijg je het gevoel helemaal weg te zijn in eigen land. In de drie uithoeken van België; de Kempen, de Kust en de Ardennen; kan je terecht voor een deugddoende vakantie. In de Kempen heb je keuze uit maar liefst drie locaties: een klooster, een stadscentrum of een pittoresk dorpje. De Corsendonk Hotels & Clubs zijn kindvriendelijk, liggen op rustige, groene locaties en vormen de geknipte uitvalsbasis voor uitstapjes in de streek.