Trouwlocaties in de Kempen

Met meer dan 40 jaar ervaring  zijn bij we Corsendonk trots om een feesten en evenementen als geen ander aan te bieden. Of je op zoek bent naar een gezellige zaal voor een klein trouwfeest, een kindvriendelijke locatie of een romantische trouwlocatie met alles er op en eraan, bij Corsendonk hebben we voor ieders wel wat wils. Ontdek ons hieronder.

Priorij Corsendonk ligt prachtig gelegen in de velden, boomgaarden en bossen van Oud-Turnhout. De grote renaissance-tuin en prachtige, oude gebouwen zorgen voor de perfecte achtergrond voor romantische trouwfeesten. Een ceremonie en receptie onder de eeuwenoude bomen, diner in de kapittelzaal en dansfeest in de mooie gewelvenkelder? Priorij Corsendonk is ongetwijfeld uw droomlocatie!

Romantische erfgoedlocatie

Tot 220 gasten

meer info

Corsendonk Hooge Heyde is recentelijk helemaal vernieuwd en omgetoverd tot kleinschalig design boutique hotel. Tijdens uw trouwfeest heeft u heel het hotel voor uzelf. De prachtige inkom, gezellige lobby en feestzaal staat helemaal klaar voor uw feest. Corsendonk Hooge Heyde heeft een mooie, intieme tuin die rechtstreeks in verbinding staat met zowel de feestzaal als de lobby.

Gezellig boutique hotel

Tot 180 gasten

meer info

Corsendonk De Linde is dé perfecte locatie voor wie graag helemaal zelf de aankleding kiest. De grote, mooie feestzaal met houten vloer laat een eigen thema helemaal toe, De Linde werkt dit graag samen met u uit. In de mooie tuin van De Linde vind je een nieuwe speeltuin, minigolf, petanque en nog meer leuke activiteiten terug, ideaal voor een trouwfeest waar veel kinderen op aanwezig zullen zijn. In het eeuwenoude kapelletje op de site van De Linde kan u ook ook kerkelijk huwelijk laten voltrekken.

Kindvriendelijke locatie

Eigen thema mogelijk

Tot 750 gasten

Meer info

Onze troeven

Groot aanbod feestformules

Een knusse barbecue of liever een gastronomisch diner met daarna een dansfeest met alles erop en eraan? Bij Corsendonk hebben we ongetwijfeld een gepaste formule die bij uw feest past!

Voor elke groep een locatie

Een huiselijk boutique hotel, een romantische 14de eeuwse Priorij of een kindvriendelijke locatie? Voor uw trouwfeest hebben we dé geschikte vestiging.

Na je feest blijven overnachten?

Alle onze vestigingen hebben hotelkamers.

luchtfoto Priorij Corsendonk
Even helemaal ontspannen in de natuur?

Onze trouwlocaties liggen allemaal prachtig gelegen in het groen. Geniet tijdens je huwelijksfeest van één van onze mooie tuinen.

Contacteer ons

Meer weten over feesten bij Corsendonk ? Vul het onderstaande formulier in. Wij nemen snel contact op met u.