Sol Cress – Kamers

COMFORT KAMER CLEMENTINE

Onze moderne vleugel « Pavillon Clémentine » is een ecologisch gebouw met respect voor de Ardeense natuur. Enkele bouwtechnieken die in onze nieuwe appartementen werden gebruikt : recuperatie van regenwater, zonnepanelen, houtskeletbouw met hoge isolatiewaarden… Een verblijf in een “ Clémentine ” appartement is synoniem voor modern ecotoerisme in de Belgische Ardennen.

Onze ruime appartementen zijn moduleerbaar, en u kan ze huren met één, twee of drie slaapkamers. De woonkamer is apart bij te boeken en te betalen. De woonkamer is ingericht met een salonhoek met flat screen televisie, keuken met tafel en stoelen, 4 vitrokeramische kookplaten, een koelkast en een drankenkoeler, afwasmachine, kleine multifunctionele oven, Senseo koffiezettoestel en het nodige keukengerei. We vragen u evenwel één maaltijd per persoon en per dag in ons restaurant te nuttigen. De slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden, een bureau, zetel en flat screen televisie hebben elk een eigen badkamer met douche… En uw vakantieverblijf in de Ardennen zou niet compleet zijn, zonder het ruime terras met tuinmeubilair. U snuift de gezonde lucht met volle teugen op !

1-2 personen

23 m²

Gratis WiFi

2 enkele bedden

Douche

STANDAARD KAMER

Deze rustige kamers met uitzicht op het landschap hebben kabel-tv, verwarming en een eigen badkamer met een douche of een bad.

1-2 personen

18 m²

gratis WiFi

2 enkele bedden

douche of bad

FAMILIE KAMER

Een lange vakantie of gewoon een kort weekendje weg in de Ardennen om eens tot rust te komen en van uw kinderen genieten? Zegt niet koken en geen afwas u wel iets? In een familiekamer met vol- of halfpension in ons kindvriendelijk vakantiecentrum geniet u voluit van uw vakantie in de Ardennen. De familiekamers hebben grote slaapkamer met tweepersoonsbed, tafel en stoelen, televisie, wastafel en een divanbed voor een 5e of  6e persoon (korting mogelijk), een kleine slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, televisie en wastafel en een badkamer met bad of douche, wastafel en toilet.

1-6 personen

- m²

Gratis WiFi

Een 2-persoonsbed, twee 1-persoonbedden en een divanbed

Douche of bad

1 SLAAPKAMER APPARTEMENT

De appartementen van Sol Cress werden recentelijk helemaal opgefrist en beschikken naast een aparte slaapkamer over een woonkamer met kookhoek (2 kookplaten, kleine combioven, keukengerei, koffiezetapparaat…) en divanbed voor twee extra personen. In de badkamer is er een douche, wastafel en toilet.

1-4 personen

- m²

gratis WiFi

twee 1-persoonbedden en een divanbed

douche

2 SLAAPKAMER APPARTEMENT

Komt u met het hele gezin? Dan zijn de 2 slaapkamer appartementen ideaal voor uw volgende vakantie. De appartementen van Sol Cress werden recentelijk helemaal opgefrist en beschikken over een woonkamer met kookhoek (2 kookplaten, kleine combioven, keukengerei, koffiezetapparaat…) en divanbed voor twee extra personen. In de badkamer is er een douche, wastafel en toilet. In de 2 slaapkamers bevinden zich telkens 2 enkele bedden.

1-6 personen

- m²

gratis WiFi

vier 1-persoonbedden en een divanbed

douche

Let’s stay in touch

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!