Sol Cress – Kamers

COMFORT KAMER CLEMENTINE

Onze moderne vleugel « Pavillon Clémentine » is een ecologisch gebouw met respect voor de Ardeense natuur. Enkele bouwtechnieken die in onze nieuwe appartementen werden gebruikt : recuperatie van regenwater, zonnepanelen, houtskeletbouw met hoge isolatiewaarden… Een verblijf in een “ Clémentine ” appartement is synoniem voor modern ecotoerisme in de Belgische Ardennen.

Onze ruime appartementen zijn moduleerbaar, en u kan ze huren met één, twee of drie slaapkamers. De woonkamer is apart bij te boeken en te betalen. De woonkamer is ingericht met een salonhoek met flat screen televisie, keuken met tafel en stoelen, 4 vitrokeramische kookplaten, een koelkast en een drankenkoeler, afwasmachine, kleine multifunctionele oven, Senseo koffiezettoestel en het nodige keukengerei. We vragen u evenwel één maaltijd per persoon en per dag in ons restaurant te nuttigen. De slaapkamers met 2 eenpersoonsbedden, een bureau, zetel en flat screen televisie hebben elk een eigen badkamer met douche… En uw vakantieverblijf in de Ardennen zou niet compleet zijn, zonder het ruime terras met tuinmeubilair. U snuift de gezonde lucht met volle teugen op !

Boek nu !

1-2 personen

23 m²

Gratis WiFi

2 enkele bedden

Douche

STANDAARD KAMER ANNETTE

Deze rustige kamers met uitzicht op het landschap hebben kabel-tv, verwarming en een eigen badkamer met een douche of een bad.

Boek nu !

1-2 personen

18 m²

gratis WiFi

2 enkele bedden

douche of bad

FAMILIE KAMER LUBIN

De familiekamers hebben één slaapkamer met een tweepersoonsbed, tafel en stoelen, televisie en wastafel en een tweede slaapkamer met twee eenpersoonsbedden, televisie en wastafel. Er is eveneens een badkamer met bad of douche, wastafel en toilet.

Boek nu !

1-6 personen

- m²

Gratis WiFi

Een 2-persoonsbed, twee 1-persoonbedden en een divanbed

Douche of bad

1 SLAAPKAMER APPARTEMENT SPALOUMONT

De appartementen van Sol Cress werden recentelijk helemaal opgefrist en beschikken naast een aparte slaapkamer over een woonkamer met kookhoek (2 kookplaten, kleine combioven, keukengerei, koffiezetapparaat…) en divanbed voor twee extra personen. In de badkamer is er een douche, wastafel en toilet.

Boek nu !

1-4 personen

- m²

gratis WiFi

twee 1-persoonbedden en een divanbed

douche

2 SLAAPKAMER APPARTEMENT SPALOUMONT

Komt u met het hele gezin? Dan zijn de 2 slaapkamer appartementen ideaal voor uw volgende vakantie. De appartementen van Sol Cress werden recentelijk helemaal opgefrist en beschikken over een woonkamer met kookhoek (2 kookplaten, kleine combioven, keukengerei, koffiezetapparaat…) en divanbed voor twee extra personen. In de badkamer is er een douche, wastafel en toilet. In de 2 slaapkamers bevinden zich telkens 2 enkele bedden.

Boek nu !

1-6 personen

- m²

gratis WiFi

vier 1-persoonbedden en een divanbed

douche

Let’s stay in touch

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!