Duinse Polders – Kamers

STANDAARD 2-PERSOONSKAMER

Deze kamer is voorzien van een bureau en een zithoek met een flatscreen-tv met satelliet- en kabelkanalen. Er is ook een eigen badkamer met een douche. In deze kamer staan er 2 gewone bedden. Er zijn verder een bureau, zithoek, kledingkast, droogrek voor kleren, douche, WC, en een flatscreen-TV.

Boek nu

1-2 personen

43 m²

Gratis WiFi

2 een-persoonsbedden

Douche

STANDAARD 4-PERSOONSKAMER

Deze ruime kamer is voorzien van een bureau en een zithoek met een flatscreen-tv met satelliet- en kabelkanalen. Er is ook een eigen badkamer met een douche. Er is 1 kamer met 2 bedden met toegang tot de badkamer en een annexe kamer met 2 bedden en een extra lavabo. In deze kamer zijn er verder een bureau, zithoek, kledingkast, droogrek voor kleren, douche, WC, en een flatscreen-TV.

Boek nu

1-4 personen

43 m²

Gratis WiFi

4 een-persoonsbedden

Douche

STANDAARD 5-PERSOONSKAMER

Deze ruime kamer is voorzien van een bureau en een zithoek met een flatscreen-tv met satelliet- en kabelkanalen. Er is ook een eigen badkamer met een douche. Er is 1 kamer met 2 bedden met toegang tot de badkamer en een annexe kamer met 3  bedden en een extra lavabo. In deze kamer zijn er verder een bureau, zithoek, kledingkast, droogrek voor kleren, douche, WC, en een flatscreen-TV.

Boek nu

1-5 personen

43 m²

Gratis WiFi

5 een-persoonsbedden

Douche

STANDAARD 6-PERSOONSKAMER

Deze ruime kamer is voorzien van een bureau en een zithoek met een flatscreen-tv met satelliet- en kabelkanalen. Er is ook een eigen badkamer met een douche. Er is 1 kamer met 2 bedden met toegang tot de badkamer en een annexe kamer met 4  bedden en een extra lavabo. In deze kamer zijn er verder een bureau, zithoek, kledingkast, droogrek voor kleren, douche, WC, en een flatscreen-TV.

Boek nu

1-6 personen

43 m²

Gratis WiFi

6 een-persoonsbedden

Douche

STANDAARD STUDIO

Deze studio is voorzien van een bureau en een zithoek met een flatscreen-tv met satelliet- en kabelkanalen. Er is ook een goed uitgeruste kitchenette met koelkast, magnetron, eetgedeelte, elektrische waterkoker, keukengerei, kookplaat en een eethoek. De eigen badkamer is uitgerust met een douche.

Boek nu

1-3 personen

27 m²

Gratis WiFi

2 een-persoonsbedden, 1 slaapbank

Douche

FAMILIE STUDIO

Deze studio’s bieden plaats tot 6 personen en is voorzien van een bureau en een zithoek met een flatscreen-tv met satelliet- en kabelkanalen. Er is ook een goed uitgeruste kitchenette met koelkast, magnetron, eetgedeelte, elektrische waterkoker, keukengerei, kookplaat en een eethoek. De eigen badkamer is uitgerust met een douche. Er zijn twee types familie studio:  de eerste type is een met 3 éénpersoonsbedden, 1 stapelbed en 1 éénpersoonsslaapbank of een studio met 2 éénpersoonsbedden en 2 stapelbedden.

Boek nu

1-6 personen

35 m²

Gratis WiFi

3 een-persoonsbedden, 1 stapelbed en 1 slaapbank OF 2 een-persoonsbedden en 2 stapelbedden

Douche

BUDGET TWEEPERSOONSKAMER

Deze kamers hebben 2 eenpersoonsbedden en zijn voorzien van een bureau en een zithoek met een flatscreen-tv met satelliet- en kabelkanalen. Er is ook een eigen badkamer met een douche.

Boek nu

1-2 personen

23 m²

Gratis WiFi

2 een-persoonsbedden

Douche

BUDGET VIERPERSOONSKAMER

Deze kamers hebben 4 éénpersoonsbedden en zijn voorzien van een bureau en een zithoek met een flatscreen-tv met satelliet- en kabelkanalen. Er is ook een eigen badkamer met een douche.

Boek nu

1-4 personen

44 m²

Gratis WiFi

4 een-persoonsbedden

Douche

LET’S STAY IN TOUCH!

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.
Schrijf me in!