Corsendonk Duinse Polders

CORSENDONK DUINSE POLDERS

Blankenberge

Boek nu
Op wandelafstand van het strand

Kindvriendelijk vakantiecentrum

Kusttram halte voor de deur

Meetings

Feesten

Heerlijk uitwaaien aan zee

Corsendonk Duinse Polders, gelegen in de populaire en levendige badstad Blankenberge, is het uitgelezen vakantiecentrum voor strandliefhebbers. De architectuur van het vakantiecentrum is kenmerkend voor de Belgische kust, wat Duinse Polders een charmant uiterlijk geeft en u dadelijk in vakantiestemming brengt.  Het domein is slechts enkele tientallen meters verwijderd van het strand. De duinen vormen de perfecte omgeving voor lange strandwandelingen om even uit te waaien. Maar ook op het domein zelf zijn er vele recreatiemogelijkheden; het speelplein en de minigolf-, tennis-, volleybal- en basketbalterreinen zorgen ervoor dat u en uw kinderen zich geen minuut moeten vervelen. Lees hier meer over de site en de omgeving van Duinse Polders.

 

Het vakantiecentrum

De kamers van Duinse Polders zijn comfortabel uitgerust en uitermate geschikt voor families. De persoonlijke sfeer en ruime keuze uit animatie voor groot en klein maakt Duinse Polders de perfecte verblijfplaats voor een vakantie aan de Belgische kust.

De receptie is geopend van 7.00 uur tot 22.00 uur. Indien u bijkomende informatie wenst, aarzel dan zeker niet om Corsendonk Duinse Polders te contacteren!

ONZE GASTEN NA HUN BEZOEK

Onze arrangementen

Onze locatie

Ruzettenlaan 195

B-8370 Blankenberge

info.duinsepolders@corsendonkhotels.com

+32 (0) 50 43 24 00

Boek nu

[wpgmza id=”7″]

Let’s stay in touch!

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!