Corsendonk De Linde – Kamers

COMFORT KAMERS

De comfort kamers werden recentelijk helemaal vernieuwd met een fris en modern interieur. Op elke kamer heeft u toegang tot het internet en staat een flatscreen TV, telefoon, kluis, koelkast voor dranken en microgolfoven. U kan genieten van de koffie – en theefaciliteiten. Verder heeft u een eigen badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger.

Boek nu !

1-5 personen

30 m²

Gratis WiFi

2 gewone bedden en 3 stapelbedden

Douche

COMFORT DUPLEX

In de recent gerenoveerde comfort duplex kan u met 5 personen overnachten. Deze kamers zijn voorzien van alle faciliteiten zoals bij de gewone comfortkamers maar zo bieden deze kamers meer ruimte tijdens uw verblijf. Op de gelijkvloers bevinden zich 2 stapelbedden en via een trap komt u op het eerste niveau waar er een dubbel bed en een enkel bed staat. Ideaal voor als u met de ganse familie wil verblijven in De Linde.

Boek nu !

1-5 personen

30 m²

Gratis WiFi

2 stapelbedden, 1 dubbelbed en 1 enkelbed

Douche

STANDAARD KAMER

In onze standaardkamers verblijft u tot 4 personen. Op elke standaardkamer heeft u toegang tot het internet en staat een flatscreen TV en telefoon. Een waterkoker kan u op aanvraag bekomen aan de receptie. Verder heeft u een eigen badkamer met douche, toilet, wastafel en haardroger. Deze kamers zijn gelegen op het gelijkvloers waardoor u gezellig buiten kunt zitten op uw eigen terras!

Boek nu !

1-4 personen

20 m²

Gratis WiFi

2 gewone bedden en 2 stapelbedden

Douche

DUPLEX MET VENSTER

Wanneer u houdt van privacy tijdens het delen van een kamer, of u bent er op uit met het ganse gezin, dan is de duplex familiekamer wat u zoekt! Deze kamers beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, maar de bedden zijn hierbij verdeeld over twee verdiepingen.

Op de ‘benedenverdieping’ vindt u 2 bedden, en boven kunt u met nog 2 personen overnachten.  De twee verdiepingen worden met elkaar gescheiden door een glazen wand, waardoor de nodige privacy en rust behouden blijft.

Boek nu !

1-4 personen

30 m²

Gratis WiFi

4 enkele bedden

Douche

DUPLEX MET BALKON

Komt u met het hele gezin, en bent u op zoek naar een kamer met een beetje privacy, dan is deze kamer ideaal voor u. Deze kamers beschikken over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers, maar de bedden zijn hierbij verdeeld over twee verdiepingen. Op de ‘benedenverdieping’ vindt u 2 bedden, en boven kunt u met nog 3 personen overnachten.  De twee verdiepingen worden met elkaar gescheiden door een glazen wand, waardoor de nodige privacy en rust behouden blijft. Verder heeft elke duplex een balkon.

Boek nu !

1-5 personen

30 m²

Gratis WiFi

5 enkele bedden

Douche

Tweepersoonskamer – Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking

Voor rolstoelgebruikers zijn de 7 mindervalidenkamers in Corsendonk De Linde uiterst geschikt. Elke mindervalidenkamer heeft een ruime badkamer met inloopdouche, verlaagde wastafel en aangepast toilet. Ze beschikken allemaal over dezelfde faciliteiten als de standaardkamers maar zijn ruimer en hebben een aangepaste vloerbekleding. De mindervalidenkamers bevinden zich op het gelijkvloers en beschikken over een gezellig terras.

Boek nu !

1-2 personen

20 m²

Gratis WiFi

2 enkele bedden

Douche

Let’s stay in touch

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!