Bobbejaanland arrangementen Corsendonk Hotels

BOBBEJAANLAND ARRANGEMENTEN – PRIORIJ CORSENDONK

Priorij Corsendonk beschikt niet over Bobbejaanland arrangementen. Toch kan u er voor kiezen om een overnachting te boeken bij Priorij Corsendonk gelegen in Oud-Turnhout. Benieuwd naar deze vestiging? Lees dan snel hieronder meer informatie en boek alvast nu uw verblijf!

PRIORIJ CORSENDONK

Priorij Corsendonk is een prachtig, eeuwenoud, beschermd monument, gelegen te midden van de Antwerpse Kempen. Dit voormalige klooster, oorspronkelijk gesticht in 1395, is een schitterend staaltje middeleeuwse architectuur. Haar gewelvenkelder, monumentale Kapittelzaal en goed bewaarde zolder zorgen voor een klassevolle en historische achtergrond voor al uw feesten, seminaries of weekendjes. Het uitgestrekte domein en de groene omgeving van de pittoreske Kempen, maakt van de Priorij niet alleen een oase van rust, maar ook een perfect uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers, en natuurliefhebbers. Lees hier meer over onze Priorij!

BOEK NU!

BOBBEJAANLAND ARRANGEMENTEN!

Kiest u toch voor een Bobbejaanland arrangement? Geen probleem, dan bieden wij u graag de verschillende Bobbejaanland arrangementen aan in onze andere vestigingen namelijk Corsendonk Hooge Heyde gelegen in Kasterlee en Corsendonk Viane gelegen in Turnhout. Hieronder kan u deze arrangementen bekijken en direct boeken!

BOBBEJAANLAND ARRANGEMENTEN – HOOGE HEYDE

BOBBEJAANLAND ARRANGEMENTEN – VIANE

Meer info? Mail naar info.priorij@corsendonkhotels.com of tijdens de kantooruren op 014 46 28 00