Wandelarrangementen

Wandelarrangementen

Ontdek de mooiste plekjes van België vanuit de Corsendonk hotels. Al onze vestigingen zijn gelegen in de natuur en bij prachtige natuurgebieden.

Onze troeven

Mogelijkheid om E-bikes en gewone fietsen te huren

Een breed aanbod arrangementen: kies een arrangement dat echt bij u past.

De Corsendonk-vestigingen zijn heel verscheiden: van een boutique hotel, tot vakantiecentra, een stadshotel en zelfs een Priorij!

Fiets- of wandelarrangementen
met koffernabrengservice

WANDELROUTES?

Tussen elke vestiging zijn er wandelroutes van ongeveer 15 km. Indien u kiest voor het 4-daags fiets- of wandelarrangement zal dit een afstand zijn van ongeveer 18 of 25 km.  U kan dit op voorhand vastleggen of op de moment zelf naargelang het weer, de goesting,..

Fiets- of wandelarrangementen
binnen het hotel

Fiets- of wandelroutes?

In elke vestiging liggen er meerdere mooie thema routes klaar. Onze vestigingen liggen ook dichtbij of op de fiets- of wandelknooppunten, u kan ook zelf routes uitstippelen. Wij helpen u graag verder.

 

Natuurgebieden?

Al onze vestigingen liggen op enkele minuten van mooie natuurgebieden. Vraag aan de receptie voor meer uitleg en fiets- en wandelroutes doorheen deze gebieden. Lees hier meer over de mooiste gebieden in de buurt van onze Kempische vestigingen.

ONTDEK ONZE VESTIGINGEN

PRIORIJ CORSENDONK

 Oud-Turnhout (Kempen)

Voormalig klooster gesticht in 1395 temidden van bossen, velden en appelboomgaarden.

CORSENDONK HOOGE HEYDE

Kasterlee (Kempen)

Recentelijk helemaal vernieuwd luxueus boutique hotel, rustig gelegen in het midden van de bossen.

CORSENDONK DE LINDE

Retie (Kempen)

Vakantiecentrum, helemaal uitgerust voor fietsers en wandelaars met veel recreatiemogelijkheden voor jong en oud op het terrein zelf. Vlak bij pittoresk, Kempisch dorpje Retie

CORSENDONK DUINSE POLDERS

Blankenberge (Kust)

Vakantiecentrum gelegen in de duinen, op wandelafstand van het strand. Duinse Polders heeft zijn eigen kusttram-halte, zo verken je gemakkelijk heel de kust.

FIETS- OF WANDELROUTES?

Aan de recepties van de Corsendonk vestigingen helpen we u graag verder met een fiets- of wandelroute die echt bij u past.

ANDERE ARRANGEMENTEN IN DE NATUUR

Fietst u liever? Ontdek alle fiets- en wandelarrangementen HIER.

GROEPEN

Zoekt u een locatie om met een groep op wandelvakantie te gaan? Daar heeft Corsendonk Hotels ook andere interessante formules voor. Neem contact op met ons en wij vertellen u graag meer.

Let’s stay in touch!

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!