ACV-CSC METEA

Corsendonk en ACV-CSC METEA

ACV-CSC METEA leden kunnen bij Corsendonk super voordelig terecht voor een vakantie in de 3 uitzoeken van België. Corsendonk heeft hotels en vakantiecentra in de Kempen, aan de Kust en in de Ardennen. 

ja, ik wil super voordelig boeken
33% korting op uw verblijf het ganse jaar door

Dankzij de tussenkomst van ACV-CSC METEA geniet je het ganse jaar van maar liefst 33% korting op uw verblijf inclusief ontbijt bij de vakantiecentra van Corsendonk: Corsendonk De Linde, Corsendonk Sol Cress en Corsendonk Duinse Polders! Uiteraard kan u ook opteren voor een vakantie inclusief half- of vol pension. In dit geval blijft de korting geldig op het verblijf en het ontbijt en komt het supplement voor lunch en/of diner erbij.

Ultra voordelige arrangementen verspreid over het ganse jaar

Verspreid over het jaar geniet je bovendien van extra voordelige arrangementen dankzij een extra tussenkomst van ACV-CSC METEA. Iedereen vindt zijn gading, zo hebben we voor elk wat wils. Je kan o.a. kiezen uit een All-in vakantie, een gastronomisch weekend, een sportief weekend, een cultuur weekend en zo veel meer.

Vakanties met al meer dan 40 jaar persoonlijke service

Corsendonk Hotels startte meer dan 40 jaar geleden toen Priorij Corsendonk een nieuwe bestemming kreeg als hotel en conferentiecentrum. Alhoewel Priorij Corsendonk er verschillende collega-vestigingen bij kreeg, is de service in alle vestigingen nog altijd even warm, kleinschalig en persoonlijk.

meer info of reserveren?

Let’s stay in touch!

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!