Het weekend leeft

Categorie
Arrangementen, Arrangementen, Gastronomie, Gastronomie, Kempen, Kempen, Priorij Corsendonk, Toerisme & Cultuur, Toerisme & cultuur
Over dit project

Het weekend leeft

@ Priorij Corsendonk

Tijdens het weekend is er vanalles te beleven bij Priorij Corsendonk. Naast uren wandel- en fietsplezier in de omgeving, al het cultureels dat Turnhout te bieden heeft is er in Priorij Corsendonk zelf ook van alles te doen. Vul jouw weekend bij Priorij Corsendonk helemaal naar eigen wensen in tijdens ons het weekend leeft arrangement!

 

Geldig voor een overnachting op vrijdag, zaterdag of zondag

 

  • Tarieven inclusief overnachting en uitgebreid ontbijtbuffet

 

Prijs per kamer, per nacht, op basis van 2 personen per kamer: €99,00

Prijs per persoon per kamer, op basis van 1 persoon per monnikskamer: €79,00

Prijs per persoon per kamer, op basis van 1 persoon in een tweepersoonskamer: €89,00

 

 

 

Gezellig tafelen

Geniet elke vrijdag- of zaterdagavond van onze all-in formule. Een heerlijke all-in die verassingen achteraf uitsluit.  Aperitief – gastronomisch 4-gangen diner, huiswijnen & waters – mokka met versnaperingen

Prijs per persoon: € 60,00

 

Gegidst bezoek in Priorij Corsendonk

Iedere laatste zondag van de maand kan iedereen om 14u bij ons terecht voor een gegidst bezoek in Priorij Corsendonk. Tijdens een uur durende rondleiding zal een gids meer vertellen over de geschiedenis van het prachtig domein en de gebouwen.

Prijs per persoon: € 4,00

 

Familiezoektocht

Op zoek naar een leuke invulling voor uw namiddag? Ontdek de Priorij met het ganse gezin dankzij onze Monnik Joannes. Monnik Joannes leefde 500 jaar geleden op de Priorij en laat kinderen al zoekend kennis maken met de geschiedenis van Corsendonk aan de hand van leuke opdrachtjes. Goed voor minstens een half uur plezier.

Prijs per persoon: gratis 

 


Dit arrangement boeken? Mail naar info.priorij@corsendonkhotels.com


Bij ons heeft u keuze uit meer dan 70 arrangementen verspreid over onze 5 locaties. Een midweek weg met familie in de natuur? Of een zalig weekendje cultuur en gastronomie met vrienden? Voor elk wat wils bij Corsendonk Hotels & Clubs.