GASTRONOMISCH FIETSARRANGEMENT MET KOFFER NABRENGSERVICE

GASTRONOMISCH FIETSARRANGEMENT MET KOFFER NABRENGSERVICE

Het 3-daags gastronomische fietsarrangement is geldig voor een verblijf vanaf 1 mei 2019 tot 30 september 2019

Kapittelzaal Priorij Corsendonk

DAG 1

U arriveert in Priorij Corsendonk. U kan uw wagen hier voor de rest van het weekend veilig laten staan. Deze dag al fietsen? Dan kan u de Corsendonk-route fietsen, een mooie lus van 46 km. Liever wandelen? Aan Priorij Corsendonk vertrekt de Corsendonk wandeling en ook natuurreservaat De Liereman en Tikkebroeken liggen in de buurt van de Priorij.

’s Avonds nodigen we u graag uit in één van onze mooie zalen voor een heerlijk gastronomisch 3-gangen diner van de chef (excl. dranken).

Fietsen in de Kempen: windmolen de heerser

DAG 2

Na het heerlijke ontbijtbuffet van Priorij Corsendonk fietst u richting Corsendonk Hooge Heyde in Kasterlee. Uw koffers worden nagebracht.

U fietst langs het gehuchtje Schoonbroek, windmolen De Heerser, en komt voorbij riviertje De Nete. Naast veel weilanden en boerderijen komt u ook natuurreservaat Prinsenpark en Kabouterberg tegen. Net voor u in Corsendonk Hooge Heyde arriveert fietst u voorbij Kempense Geitenkaas Boer Polle.

Bij aankomst aan Corsendonk Hooge Heyde schuift u direct de voeten onder tafel voor alweer een heerlijk gastronomisch 3-gangen diner van de chef, exclusief dranken.

iets- of wandelarrangement Hooge Heyde

DAG 3

s’Ochtends ontbijt u met bubbels in Hooge Heyde en fietst u terug naar de Priorij waar u uw wagen terug naar huis kan nemen.

Vandaag fietst u langs bossen, weilanden en boerderijen. In het dorpje Gierle kan u even stoppen.

U komt aan in de Priorij waar uw wagen u staat op te wachten, uw koffers staan klaar aan de receptie.

Prijs per persoon: € 199,-

Prijs exclusief toeristenbelasting

Prijs single: € 268,-

  • Aankomstdagen mogelijk vanaf zondag t.e.m. donderdag.
  • Arrangement niet geldig aankomst op vrijdag en zaterdag.
  • Op maandag en woensdag arriveert u in Priorij Corsendonk waar u dan de eerste dag logeert, de volgende dag logeert u in Corsendonk Hooge Heyde.
  • Op zondag, dinsdag en donderdag werkt het arrangement andersom en arriveert u in Corsendonk Hooge Heyde waar U dan de eerste dag logeert, de volgende dag logeert U in Priorij Corsendonk. De fietsroutes zijn uiteraard het zelfde

 


Dit arrangement boeken?

Mail naar info.priorij@corsendonkhotels.com of bel 0032 14 46 28 00