Gastronomisch arrangement i.s.m. restaurant Hert

Gastronomisch arrangement i.s.m. restaurant Hert

@ Corsendonk Turnova

In het hartje van Turnhout bevindt zich het nieuwe stadsdeel Turnova. Corsendonk hotels opende recent een luxueus 4-sterren hotel op de site. In de Turnova toren kan je op de 18de verdieping genieten van gastronomie van chef Alex Verhoeven in Hert.

  • Welkomstaperitief 
  • 1 overnachting in een Classic room inclusief uitgebreid ontbijtbuffet met bubbels
  • 1x gastronomisch 5-gangendiner, exclusief dranken in Resto Hert (Chef: Alex Verhoeven) 
  • Toegang tot de Wellness van het hotel
Prijs per volwassene:

Vanaf € 159,50 op basis van twee personen per kamer
Vanaf € 209,00 op basis van één persoon per kamer
Citytax niet inbegrepen

RESTAURANT HERT

Turnova is het gloednieuwe stadsdeel van Turnhout. Op wandelafstand van hotel Corsendonk Turnova bevindt zich restaurant Hert. Hert is gelegen op de bovenste verdieping van de gloednieuwe Turnova toren, op de 18de verdieping met overweldigende uitzicht op de stad en de groene Kempen errond. Alex Verhoeven en Nathalie Baenst gaan met hun nieuwe project voor gastronomische beleving in alle openheid.

Onder leiding van chef Alex Verhoeven brengt het team een pure keuken met respect voor natuur en omgeving. De open keuken staat voor transparantie en interactie tussen chefs en gasten. De eerlijkheid van de open keuken trekken ze verder op bord en bereiding.

CORSENDONK TURNOVA

Corsendonk Turnova is de nieuwste aanwinst van Corsendonk Hotels. Dit luxueuse 4-sterren hotel is gelegen vlak aan de Grote Markt van Turnhout, in het nieuwe, hippe stadsdeel Turnova.

Alle hotelgasten hebben toegang tot de wellness van hotel Turnova. U kan er genieten van een sauna, infrarood en water paradise. Terwijl u tot rust komt in de relaxatieruimte kan u genieten van een mooi zicht over de omgeving van het hippe stadsdeel Turnova. Massages kunnen op reservatie bij geboekt worden via de receptie. 

 


Dit arrangement boeken? Mail naar info.turnova@corsendonkhotels.com of bel +32 (0) 14 49 44 55