De Corsendonkse Kaasfeesten arrangement

Categorie
Arrangementen, Arrangementen, Gastronomie, Gastronomie, Geschiedenis, Geschiedenis, Kempen, Kempen, Priorij Corsendonk, Toerisme & Cultuur, Toerisme & cultuur
Over dit project

De Corsendonkse Kaasfeesten arrangement

@ Priorij Corsendonk

Tijdens het weekend van Antwerpse moederdag (12/08 t.e.m. 15/08) zet Priorij Corsendonk de deuren wagenwijd open om iedereen kennis te laten maken met de Belgische kazen. Dit Corsendonkse Kaasfeesten arrangement combineert een toegang tot de kaasfeesten met een verblijf in de mooie priorij.

 

Bezoekers betalen via voorverkoop of aan de ingang een vaste inkomprijs en krijgen hiervoor eten de rest van de dag kaas à volonté. Bovendien zijn alle bieren van brouwerij Corsendonk te degusteren.

 

Naast genieten van lekkere kazen en bieren is er nog van alles te beleven. Zo kom je alles te weten over de geschiedenis van de Priorij, leer je vanalles bij over kaas, bier, de geschiedenis van de Kempen en veel meer. Er is ook tal van animatie daar verschillende lokale verenigingen komen het beste van zichzelf geven tijdens de Kaasfeesten. Ook voor kinderen is talrijke animatie aanwezig.

 

mogelijk van zondag 12/08/2018 tot dinsdag 15/08/2018

 

  • 1 overnachting inclusief ontbijtbuffet
  • 1 dag toegang tot de Corsendonkse Kaasfeesten, inclusief kazen à volonté
  • 1 heerlijk 3-gangendiner, inclusief huiswijn, waters en een kopje koffie of thee

 

Prijs per volwassene: € 99,00

Supplement Single – Standaardkamer: € 25,00

Supplement Single – Monikkenkamer: € 15,00