4-DAAGSE FIETSVAKANTIE IN DE KEMPEN MET KOFFER NABRENGSERVICE

4-DAAGSE FIETSVAKANTIE IN DE KEMPEN
MET KOFFER NABRENGSERVICE

de fietsvakantie is geldig voor een verblijf van 1 mei 2019 tot 30 september 2019

waterput Priorij Corsendonk

DAG 1

U arriveert in Priorij Corsendonk. U kan uw wagen hier voor de rest van het weekend veilig laten staan. Wil u deze dag al iets actief doen? Dan kan u alvast de fiets nemen en de Corsendonk-route fietsen, een mooie lus van 46 km. Ook natuurreservaat De Liereman en Tikkebroeken liggen in de buurt van de Priorij.

U kan genieten van een heerlijke nachtrust in Priorij Corsendonk.

De abdij van Postel

DAG 2

Na een heerlijk ontbijt in Priorij Corsendonk fietst u naar Corsendonk De Linde. Uw bagagetransport wordt door ons verzorgd.

Op uw fietstocht komt u veel natuur tegen, het gehuchtje Schoonbroek, u steekt even de grens met Nederland over en komt voorbij de abdij van Postel, waar u een gezellig terrasje kan doen en de abdijwinkel kan bezoeken. Deze voorgestelde fietstocht is ongeveer 42 km lang. Aan de receptie van de Priorij kan u ook een route vinden van 20 km of 60 km.

De tweede avond logeert U in Corsendonk De Linde.

DAG 3

Na een heerlijk ontbijt in Corsendonk De Linde stapt u op de fiets en fietst u naar Turnhout. Blijft u nog graag enkele uurtjes in De Linde? Waag u dan aan een partijtje mini-golf of petanque! Uw bagage wordt door Corsendonk nagebracht naar Turnhout.

U fietst deze dag langs weilanden en bossen. U komt langs natuurreservaat Zwartgoorheide en u rijdt een stuk langs het kanaal Dessel-Schoten.Deze fiets-route is 45,5 km lang. U kan ook kiezen om een kortere of langere route te vragen aan de receptie van De Linde.

’s Avonds komt u aan in Corsendonk Viane, dat in het centrum van Turnhout ligt en kan u dit stadje verkennen.

Natuurreservaat De Liereman in Oud-Turnhout

DAG 4

U start de dag met een ontbijt in Corsendonk Viane. Wil u graag in de voormiddag nog Turnhout met zijn mooie Begijnhof, kasteel, musea en winkelstraten bezoeken? Dat kan! Laat uw fiets dan gewoon nog even in Corsendonk Viane staan.  Als u klaar bent om te fietsen ga je op deze laatste dag terug naar Priorij Corsendonk.

Op dag 4 fietst u langs het Turnhouts Vennengebied, steek je de grens met Nederland even over, komt u langs het dorp Arendonk waar je een terrasje kan doen en kom je tenslotte voorbij landschap De Liereman. Liever een kortere of langere route? Die liggen ook klaar aan de receptie!

Bij aankomst aan de Priorij staat uw wagen u op te wachten op de parking en uw koffers aan de receptie.

  • Aankomstdagen mogelijk vanaf zondag t.e.m. donderdag.
  • Arrangement niet geldig aankomst op zaterdag
  • Op maandag en woensdag arriveert u in Priorij Corsendonk waar u dan de eerste dag logeert, de tweede nacht logeert u in Corsendonk De Linde & de derde nacht in Corsendonk Viane
  • Op zondag, dinsdag en donderdag arriveert u in Corsendonk De Linde waar u dan de eerste dag logeert, de tweede nacht logeert U in Priorij Corsendonk & de derde nacht in Corsendonk Viane

Prijs per persoon: € 143,50

Prijs exclusief toeristenbelasting

Prijs single: € 239,50

! PROMOTIE Juli, Augustus & September:

€ 124,50 per persoon i.p.v. € 143,50

Prijs exclusief toeristenbelasting. Prijs single € 199,50

 

Wil u een diner bijboeken? Dit kan bij Priorij Corsendonk en De Linde, enkel na reservatie.

 


Dit arrangement boeken?

Mail naar info.priorij@corsendonkhotels.com of bel 0032 14 46 28 00