3-Daags Fietsarrangement Met Koffer Nabrengservice Superior****

3-Daags Fietsarrangement Met Koffer Nabrengservice Superior**** 

Kiest u tijdens uw fietsarrangement graag voor wat meer luxe? Bij ons superior **** arrangement overnacht u in onze 4-sterren hotels, Corsendonk Hooge Heyde & Corsendonk Turnova 

Hooge Heyde - Classic kamer1

DAG 1

Aankomst in Corsendonk Hooge Heyde. Als u deze dag ook al wil fietsen liggen er verschillende mooie fietslussen klaar aan de receptie. Uw auto blijft voor de rest van uw vakantie kosteloos op de parking van Corsendonk Hooge Heyde staan. 

Overnachting in Corsendonk Hooge Heyde

iets- of wandelarrangement Hooge Heyde

DAG 2

Uitgebreid ontbijtbuffet in Corsendonk Hooge Heyde

Een mooie dag fietsen van Corsendonk Hooge Heyde naar Corsendonk Turnova in hartje Turnhout. Uw bagagetransport wordt door ons verzorgd. U kan kiezen tussen een route van 20km, 40 km en 60 km.  U komt langs Gierle, de Lilse Bergen en De Kolonie van Merksplas.

Overnachting in Corsendonk Turnova.

DAG 3

Ontbijtbuffet in Corsendonk Turnova

Mooie fietsttocht terug naar Corsendonk Hooge Heyde via een andere route. Uw bagagetransport wordt door ons verzorgd. U kan kiezen tussen een route van 20 km, 40 km en 60 km. U fiets deze dag langs het Turnhouts Vennengebied, Natuurreservaat De Liereman, het gehuchtje Schoonbroek en heel veel natuurschoon. 

Inbegrepen in arrangement:

  • 1 overnachting met ontbijt in Corsendonk Hooge Heyde
  • 1 overnachting met ontbijt in Corsendonk Turnova
  • Koffer nabrengservice tussen de hotels

Prijs double: € 139,50 per persoon
Prijs single: € 231,00 per persoon
Prijs exclusief toeristenbelasting

Bekijk de fietsroutes


Boekt u er graag op de eerste en tweede dag een heerlijk gastronomisch diner bij? Zowel bij Corsendonk Hooge Heyde als bij Corsendonk Turnova kan u genieten van een gastronomisch 3-gangendiner van de chef, exclusief dranken.

Het arrangement verloopt helemaal hetzelfde als het 3-daags fietsarrangement met koffer nabrengservice Superior, hierboven beschreven. 

  • 1 gastronomisch 3-gangendiner van de chef, exclusief dranken in Corsendonk Hooge Heyde
  • 1 gastronomisch 3-gangendiner van de chef, exclusief dranken in de Bistro van Alex Verhoeven, vlakbij Corsendonk Turnova.

Prijs double: € 229,00 per persoon
Prijs single: € 320,50 per persoon
Prijs exclusief toeristenbelasting

 

Reserveer nu

Meer info? Mail naar info.hoogeheyde@corsendonkhotels.com of bel 0032 14 55 18 34


 

COVID-19: Bij Corsendonk Hotels volgen wij de adviezen van de Belgische overheid i.v.m. streng op. Mocht het duidelijk worden dat fietsvakanties in juli en augustus nog niet mogelijk zijn nemen wij contact op met iedereen die al geboekt heeft. Het voorschot dat u reeds betaald bij boeking bent u dan niet kwijt. Wij zetten dit voorschot om in een waardebon die u kan gebruiken een latere vakantie bij ons.