Corsendonk.be in een nieuw jasje!

04 okt Corsendonk.be in een nieuw jasje!

Bij Corsendonk Hotels & Clubs innoveren we steeds opnieuw in een ultieme ervaring voor onze gasten! Dat begint uiteraard bij een mooie, maar ook performante website. Hier zoeken onze gasten immers hun perfecte arrangement, kamer of activiteit uit. Onze vernieuwde website laat toe alle arrangementen, kamertypes en vergaderzalen op een makkelijke manier te bekijken én te boeken. Je kan elke vestiging makkelijk contacteren via een geoptimaliseerd contactformulier! Ben je niet op zoek naar een weekendje weg, maar eerder naar een nieuwe uitdaging? Ook dat kan je vinden op onze nieuwe site. Kortom, alles zit in een nieuw jasje! Laat ons gerust weten wat je ervan vindt, dan gaan we nog verder aan de slag om jouw ervaring te verbeteren! Groetjes, het Corsendonk team.

Geen reactie's

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.