Priorij Corsendonk

PRIORIJ CORSENDONK

Oud-Turnhout

Boek Nu

WIJ HEROPENEN PRIORIJ VANAF 3 MEI!

Goed nieuws! Wij zijn blij u te mogen melden dat wij Priorij Corsendonk heropenen vanaf 3 mei 2021! Wij kijken er alvast naar uit om u terug te mogen verwelkomen!

Heeft u vragen over uw verblijf, toekomstige reservaties of arrangementen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren via e-mail info.priorij@corsendonkhotels.com of tijdens de kantooruren op 014 46 28 00

Hopelijk tot binnenkort!

Eeuwenoude Priorij

In groene omgeving

Gastronomische keuken

Meetings

Feesten

Welkom in het raakpunt tussen verleden en toekomst!

Priorij Corsendonk is een prachtig, eeuwenoud, beschermd monument, gelegen te midden van de Antwerpse Kempen. Dit voormalige klooster, oorspronkelijk gesticht in 1395, is een schitterend staaltje middeleeuwse architectuur. Haar gewelvenkelder, monumentale Kapittelzaal en goed bewaarde zolder zorgen voor een klassevolle en historische achtergrond voor al uw feesten, seminaries of weekends. Het uitgestrekte domein en de groene omgeving van de pittoreske Kempen, maakt van de Priorij niet alleen een oase van rust, maar ook een perfect uitvalsbasis voor wandelaars, fietsers, en natuurliefhebbers. Lees meer over de omgeving van de Priorij hier.

 

Priorij Corsendonk

In Priorij Corsendonk wordt alles in het mogelijke gesteld om uw feest, seminarie of teambuilding op maat en naar uw wensen te organiseren. Verder is het ook perfect mogelijk om in kleinere groepen te komen genieten van onze comfortabele kamers en heerlijke gastronomie. Bijvoorbeeld gedurende een romantisch weekend.

ONZE GASTEN NA HUN BEZOEK

Onze arrangementen

Onze locatie

Boek nu !

Let’s stay in touch

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in