Corsendonk Viane – Kamers

DELUXE KAMER

Sinds 1 juni 2015 biedt Corsendonk Viane totaal vernieuwde deluxekamers aan. Deze kamers zijn voorzien van alle faciliteiten zoals bij de standaardkamers, de badkamers zijn voorzien van een inloopdouche, en bovendien kan u genieten van een vernieuwd en modern interieur. Verder vindt u een telefoon, kluis, en koffie – en theefaciliteiten in deze kamers. De kamers beschikken over 1 dubbel bed of 2 enkele bedden. De deluxekamers beschikken over airconditioning. Babybedjes kan u op aanvraag vooraf bijboeken, tegen betaling. Komt u met het hele gezin? Communicerende kamers zijn beschikbaar.

1 - 2 personen

23 m²

gratis WiFi

1 twee-persoonsbed

inloopdouche

DELUXE 3 PERSOONSKAMER

De Deluxe 3-persoonskamers zijn iets groter dan de gewone Deluxe kamers en hebben een extra éénpersoons-zetelbed. Ze zijn eveneens recentelijk helemaal vernieuwd en u kan ook genieten van hun modern interieur. De deluxekamers 3-persoonskamers beschikken over airconditioning, een telefoon, kluis, en koffie – en theefaciliteiten. Babybedjes kan u op aanvraag vooraf bijboeken, tegen betaling.

1 - 3 personen

25 m²

gratis WiFi

1 twee-persoonsbed en 1 zetelbed

inloopdouche

EXECUTIVE KAMER

Met de executive kamers kiest u voor meer ruimte. Elke kamer heeft een een extra dubbel zetelbed zodat er 4 personen op één kamer kunnen logeren. Net zoals de Deluxe kamers zijn ze recentelijk gerenoveerd. Ze hebben tevens ook een apart toilet en beschikken over airconditioning. Verder hebben deze kamers ook een telefoon, kluis, en koffie – en theefaciliteiten. Babybedjes kan u op aanvraag vooraf bijboeken, tegen betaling.

1 - 4 personen

30 m²

gratis WiFi

1 twee-persoonsbed en 1 zetelbed

inloopdouch en apart toilet

STANDAARDKAMER

In onze standaardkamers is er plaats voor 1 of 2 personen. Op elke standaardkamer heeft u toegang tot het internet en een flat screen TV. Maar ook een telefoon, kluis, en koffie – en theefaciliteiten zijn ter uwer beschikking. De standaardkamers beschikken over 1 dubbelbed of 2 enkele bedden. Verder heeft u een eigen badkamer met bad en/of douche, toilet, wastafel en haardroger. Babybedjes kan u indien nodig op aanvraag vooraf bijboeken, tegen betaling. Boekt u twee kamers kan u kiezen voor communicerende kamers.

1 - 2 personen

20 m²

gratis WiFi

2 één-persoonsbedden of 1 twee-persoonsbed

bad

Let’s stay in touch

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!