Corsendonk Viane

CORSENDONK VIANE

Turnhout

Boek nu

CORSENDONK VIANE IS GEOPEND!

Goed nieuws! Wij zijn blij u te mogen melden dat Corsendonk Viane geopend is! Wij kijken er alvast naar uit om u te verwelkomen!

Indien u vragen heeft over uw verblijf, toekomstige reservaties of arrangementen kan u ons contacteren op info.viane@corsendonkhotels.com of tijdens de kantooruren op 014 88 96 00

Tot binnenkort!

In het centrum van Turnhout

Recentelijk vernieuwd

Meetings

Feesten

Dichtbij openbaar vervoer

Combineer het bruisende stadsleven met een heerlijke nachtrust

Hotel Corsendonk Viane is een stadshotel gelegen in het centrum van Turnhout, het bruisende hart van de Kempen. Dankzij de praktische ligging van Corsendonk Viane en de ruime, kosteloze parking, bent u gemakkelijk met uw auto binnen een half uur zowel in Antwerpen als in Eindhoven. Tezelfdertijd biedt het hotel ook alle voordelen die verbonden zijn aan de bosrijke en groene Kempen. Nabije fiets- en wandelmogelijkheden zijn er in overvloed.

 

Het hotel

De lobby, ontbijtruimte en deel van de kamers werden onlangs volledig vernieuwd en heringericht in een elegante en eigentijdse designstijl. De hippe inrichting in combinatie met een veelvoud aan vergaderzalen en de uitstekende ligging van het hotel zorgt ervoor dat Corsendonk Viane de perfecte uitvalsbasis is voor al uw business aangelegenheden. Maar ook voor fiets- en wandelliefhebbers evenzeer als voor stadsmussen vormt het hotel het perfecte verblijf.

ONZE GASTEN NA EEN BEZOEK

Onze arrangementen

Bekijk alle arrangementen

Onze locatie

Korte Vianenstraat 2

B2300 Turnhout

Belgium

 

info.viane@corsendonkhotels.com
+32 (0) 14 88 96 00

Boek nu

Let’s stay in touch!

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!