Corsendonk Duinse Polders

CORSENDONK DUINSE POLDERS

Blankenberge

Boek nu

MEDEDELING COVID-19

Omwille van nieuwe Corona-maatregelen die opgelegd werden door de overheid zijn we genoodzaakt om Corsendonk Duinse Polders voor een bepaalde periode te sluiten.

Heeft u vragen over uw verblijf, toekomstige reservaties of arrangementen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren op info.duinsepolders@corsendonkhotels.com of tijdens de kantooruren op 050 43 24 00

Wij hopen u opnieuw snel te mogen verwelkomen bij Corsendonk Duinse Polders! Zorg goed voor elkaar en voor jezelf!

Meer info
Op wandelafstand van het strand

Kindvriendelijk vakantiecentrum

Kusttram halte voor de deur

Meetings

Feesten

Heerlijk uitwaaien aan zee

Corsendonk Duinse Polders, gelegen in de populaire en levendige badstad Blankenberge, is het uitgelezen vakantiecentrum voor strandliefhebbers. De architectuur van het vakantiecentrum is kenmerkend voor de Belgische kust, wat Duinse Polders een charmant uiterlijk geeft en u dadelijk in vakantiestemming brengt.  Het domein is slechts enkele tientallen meters verwijderd van het strand. De duinen vormen de perfecte omgeving voor lange strandwandelingen om even uit te waaien. Maar ook op het domein zelf zijn er vele recreatiemogelijkheden; het speelplein en de minigolf-, tennis-, volleybal- en basketbalterreinen zorgen ervoor dat u en uw kinderen zich geen minuut moeten vervelen. Lees hier meer over de site en de omgeving van Duinse Polders.

 

Het vakantiecentrum

De kamers van Duinse Polders zijn comfortabel uitgerust en uitermate geschikt voor families. De persoonlijke sfeer en ruime keuze uit animatie voor groot en klein maakt Duinse Polders de perfecte verblijfplaats voor een vakantie aan de Belgische kust.

ONZE GASTEN NA HUN BEZOEK

Onze arrangementen

Onze locatie

Boek nu

Let’s stay in touch!

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!