Corsendonk De Linde

CORSENDONK DE LINDE

Retie

Boek nu

MEDEDELING COVID-19

We verwelkomen u graag in Corsendonk De Linde. Omwille van Covid-19 nemen wij  heel wat veiligheidsmaatregelen. U kan deze nalezen in onze veiligheidscharter.

Voor boekingen kan u ons contacteren op info.delinde@corsendonkhotels.com of tijdens de kantooruren op 014 38 99 80

Lees meer
Kindvriendelijk vakantiecentrum

In groene omgeving

Helemaal uitgerust voor fietsvakanties

Meetings

Feesten

Beleef de gastvrijheid van de Antwerpse Kempen

Corsendonk De Linde is een vakantiecentrum gelegen te midden van de prachtige, groene bossen van de Antwerpse Kempen. Aan de rand van het pittoreske Kempische dorpje Retie, bevindt De Linde zich vlakbij talrijke fiets- en wandelroutes die u dwars door de natuur leiden. Het fietsknooppunt-netwerk loopt zelfs door het domein! Indien u zelf geen vervoer kan meenemen, kan u in het vakantiecentrum altijd een elektrische of manuele fiets huren. Maar ook op het domein zelf hoeft u zich niet te vervelen. Een tennisbaan, meerdere petanquebanen en een zeer uitgebreid kinderspeelpark zorgen voor vele recreatiemogelijkheden. Lees hier meer over het domein en de omgeving van De Linde.

 

het vakantiecentrum

Corsendonk De Linde ontvangt alle gasten in een zeer huiselijke en persoonlijke sfeer. Het vakantiecentrum is dan ook uitermate trots op haar toegankelijkheid voor mensen met een beperking en kindvriendelijkheid. Het vakantiecentrum is tevens ook de uitgelezen plaats om retraites, workshops, seminaries of feesten te houden. Deze worden allemaal op maat georganiseerd naar gelang uw wensen en hebben een zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Naast overnachten in één van onze kamers kunt u ook heerlijk gastronomisch dineren met eigen streekproducten!

ONZE GASTEN NA HUN BEZOEK

Onze arrangementen

Onze locatie

Kasteelstraat 67

B-2470 Retie

Belgium

info.delinde@corsendonkhotels.com

+32 (0) 14 38 99 80

Boek nu !

Let’s stay in touch

Blijf op de hoogte van promoties en nieuwtjes en schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief.

Schrijf me in!